PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOAR URGENȚELE MAJORE – VIDEO

DOAR URGENȚELE MAJORE – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

In contextul in care sistemul medical anunta ample proteste, Ministerul Sanatatii a solicitat ca orice manifestare a cadrelor medicale sa nu pericliteze buna desfasurare a activitatilor de ordin medical si in consecinta sa nu afecteze pacientii. Ca raspuns, cadrele medicale au sustinut ca in perioada protestelor se vor asigura, conform legii, doar cazurile de urgenta.

 

Desi, Ministerul Sanatatii ii invita in continuare la discutii si dezbateri pe reprezentantii sistemului sanitar, pentru gasirea celor mai bune solutii, medicii sustin ca negocierile vor fi in zadar, revendicarile lor ramanand, ca de fiecare data, fara raspuns. Mai mult, executivul a solicitat ca orice rabufnire a lumii medicale sa nu afecteze cetatenii. Reunite in sedinta Coalitiei profesionistilor din sistemul medical local, persoanele raspunzatoare de sanatatea cetateanului au luat hotararea ca, in perioada pichetarilor, sa nu faca rabat de la solutionarea cazurilor de urgenta.

 

20 de angajati din sistemul sanitar dambovitean, nemultumiti in principal de salarii, vor participa pe 20 septembrie la actiunea de pichetare din fata Ministerului Sanatatii si a Ministerului de Finante, locul lor fiind suplinit de un numar suficient de medici ce va putea acoperi  urgentele.

 

 

Ilona Rotaru

Raducu Radoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe