RECORD DE VITEZĂ PE AUTOSTRADĂ – VIDEO!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vitezele excesive pe autostrăzi nu rămân nesancţionate. Poliția Română își adaptează permanent mijloacele de acțiune la situația din teren. Astfel, în perioada 27 februarie – 8 martie 2017, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au acţionat pe autostrăzi cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.

În urma acţiunilor, poliţiştii au aplicat 173 de sancţiuni contravenţionale, iar ca măsură complementară, au reţinut 22 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Aparatul radar i-a surprins cu viteze excesive, doi dintre șoferi fiind depistați în timp ce conduceau cu 226 km/h.

Astfel, la data de 4 martie a.c., la ora 10.04, poliţiştii au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, ce rula cu viteza de 226 km/h, pe Autostrada A1. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 1.450 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

În aceeaşi zi, o oră mai târziu, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un alt bărbat, de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducând, pe Autostrada A2, cu viteza de 211 km/h.

La data de 5 martie, ora 12.51, un bucureştean, de 39 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 204 km/h, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa.

Ieri, 7 martie, un alt bărbat, de 31 de ani, care conducea cu 206 km/h, pe Autostrada A1, dinspre Sebeș spre Sibiu, a fost depistat de polițiști.

Astăzi, la ora 08:45, polițiștii au depistat un bărbat, din Cugir, de 28 de ani, care conducea un autoturism, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, la km. 294, cu viteza de 226 km/h. Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.450 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri