PRIMA PAGINĂ » SPORT » STIINȚA S-A CHINUIT LA BRADU – VIDEO

STIINȚA S-A CHINUIT LA BRADU – VIDEO

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Divizionara C argeșeană Atletic Bradu a pierdut amicalul cu Universitatea lui Mititelu, 0-1 pe terenul sintetic de lângă Pitești. Frăsineanu a înscris singurul gol al meciului, în minutul 70, din penalty și Craiova a câștigat greu primul test de verificare din 2014, unul cu … scântei, șase cartonașe galbene și două accidentări urâte. Mușat, de la gazde, și Lițu, de la oaspeți, au ieșit din joc cu contuzii.

Craiova vrea să revină în vară în Liga I, cu Marin Condescu președinte. Oamenii care vor să readucă Știința pe prima scenă își pun toate speranțele în noul conducător.

La Bradu, în Liga a III-a, s-a construit o bază cochetă, iar șefii clubului l-au adus în iarnă pe Rică Neaga, fostul jucător al Stelei, antrenor principal la Atletic. Echipa s-a mișcat bine cu Craiova.

Amicalul de la Bradu a strâns în tribune câteva sute de spectatori. Micii și cârnații au sfârâit pe grătare pentru mai bine de două ore.

I.M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe