PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN CADOU SPECIAL

UN CADOU SPECIAL

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Femeile care lucrează în cadrul armatei au fost sărbătorite cu fast la Teatrul municipal Târgoviște. Deși în viața de zi cu zi, dețin funcții la care doar bărbații aveau acees în trecut, astăzi femeile au fost sărbătorite de armata română ca reprezentante ale sexului frumos.

Garnizoana Targoviște a organizat pe 8 martie un eveniment prin care a sărbătorit toate doamnele din serviciul militar dambovițean. Acestea au primit flori și ciocolată din partea colegilor bărbați și au fost invitate să urmărească o piesă de teatru la teatrul municipal Tony Bulandra al municipiului Targoviște.in cadrul evenimentelor ce au avut loc cu ocazia zilei de 8 Martie, reprezentanții armatei romne au vizitat și o dabovițeancă in varstă de 102 ani, soție de veteran de război. Doamna Alexandru Maria a primit daruri din partea Garnizoanei Targoviște și a fost felicitată de către reprezentanții armatei.Doamnele și domnișoarele s-au bucurat de acestă zi și au urmărit piesa de teatru dedicată lor.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe