UN TÂNĂR DIN CÂMPINA A PLECAT DE ACASĂ ȘI NU S-A MAI ÎNTORS. FAMILIA ȘI POLIȚIA ÎL CAUTĂ PESTE TOT

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ieri, 11 iunie, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că numitul RUSENESCU ADRIAN, în vârstă de 14 ani, domiciliat în localitatea Câmpina a plecat în mod voluntar de la domiciliu în jurul orei 11:00 și nu a revenit.
Semnalmente
1,60 metri înălțime, ten deschis, păr de culoare şaten, faţă ovală, ochi albaştri, fără semne particulare.
La data plecării, minorul purta pantofi sport tip adidas, de culoare bleu cu bej, un hanorac de culoare albastră cu glugă având inscripția ”City street new city” şi posibil pantaloni scurţi de culoare albastră. De asemenea, acesta purta asupra sa un rucsac de culoare neagră și posibil haine de schimb.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

3000 DE CAZURI NOI ÎN 24 DE ORE

Pe teritoriul României, au fost confirmate 1.039.998 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 959.126 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID –