PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRIPLĂ MARCARE – VIDEO

TRIPLĂ MARCARE – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Militari, bibliotecari, editori si autori s-au reunit astazi, de ziua lor, la Biblioteca Judeteana Dambovita, unde a fost organizata o tripla manifestare cu ocazia Zilei Bibliotecarului din Romania, Zilei Mondiale a Cartii si Dreptului de autor si Zilei Fortelor Terestre. La eveniment au luat parte si reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene.
Manifestarea a debutat cu intonarea imnului national si a fost deschisa de Erich Agnes, directorul Bibliotecii I.H.Radulescu .
Prezent la eveniment, Ivan Ivanoff, secretarul Consiliului Judetean Dambovita a transmis urari tuturor bibliotecarilor si autorilor, de ziua lor si vorbit despre rolul si importanta fortei militare terestre .
Manifetarea a inclus comunicari stiintifice despre scopul fiecarei institutii in viata comunitatii. Totodata in sala bibliotecii a fost amenajata si o expozitie cu machete ale vehiculelor folosite de militari pe timp de pace si razboi.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe