PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALON EDITORIAL LA TÂRGOVIŞTE – VIDEO

SALON EDITORIAL LA TÂRGOVIŞTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

Municipiul Targoviste va deveni pentru 3 zile locul de intalnire al editurilor din toata tara in cadrul celei de-a XII-a editie a Salonului Editorial I.H. Radulescu. Dambovitenii  iubitori de carte vor avea acces la noutatile in materie de literatura din toate domeniile. Noutatea de anul acesta este organizarea salonului in aer liber, in scuarul Primariei Targoviste.

Cea de-a XII-a editie a Salonului Editorial I.H.Radulescu se va desfasura cu prilejul Zilelor Municipiului Targoviste in perioada 6-8 septembrie intre orele 10:30 si 18:00. La manifestari vor lua parte 18 edituri din intreaga tara. Ediţia de anul trecut, care a avut loc pe data de 4 decembrie 2012, la Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa, s-a bucurat de succes, şi a inclus în program numeroase lansări de carte, sesiuni de studii şi comunicări, momente literar-artistice.

In cadrul salonului editorial, pentru care se astepta un numar foarte mare de vizitatori, vor avea loc lansari de carte ale Arhiepiscopiei Targoviste si Bibliotecii Judetene Dambovita.

ECHIPA: Cătălina Sandu/ Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe