PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 140 DE ANI DE UMANITATE ȘI VOLUNTARIAT

140 DE ANI DE UMANITATE ȘI VOLUNTARIAT

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Crucea Rosie Romana a implinit 140 de ani de la infiintare, perioada in care s-a aflat mereu in prima linie a asistentei umanitare prin suportul pe care l-a acordat. In 2015 organizatia a ajutat peste 100.000 de familii si persoane singure cu alimente de baza, a asigurat peste 60 de interventii in situatii de urgenta si aproximativ 32.000 de persoane au fost pregatite in acordarea primului ajutor. Crucea Rosie Dambovita a sarbatorit alaturi de invitati de seama.

La nivelul județului Dâmbovița, Societatea Națională de Cruce Roșie din România- Filiala Dâmbovița organizează un simpozion omagial intitulat Crucea Roșie Română -140 de ani de umanitate, dedicat tuturor membrilor și voluntarilor activi. Miercuri a fost marcat momentul aniversar alături de invitați de seamă, delegații ale Crucii Roșii din țară și de peste hotare.

Echipa Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, în permanenţă a fost foarte motivată şi determinată să facă treabă, a făcut de-a lungul zecilor de ani o imagine la nivelul judeţului Dâmboviţa, dar şi la nivel de ţară şi cu siguranţă va fi mult mai vizibilă şi în continuare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe