PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERCHEZIȚII ÎN TREI PRIMĂRII – VIDEO

PERCHEZIȚII ÎN TREI PRIMĂRII – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Perchezitii la trei primarii din Ilfov si Dambovita. Procurorii fac cercetari intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul este de peste 2 milioane de euro. Sunt vizati atat primarii cat si subordonati ai acestora. In Dambovita, politistii au descins la Primaria din Hulubesti.

Dosarul este instrumentat de Politia Capitalei, sub indrumarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Politistii au facut perchezitii in patru judete si in Capitala si au pus in executare 25 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane suspectate ca subcontractau lucrari unor firma fictive si inregistrau achizitii nereale. Apoi transferau bani prin societati tip fantoma. Prejudiciul creat a fost estimat la 2 milioane de euro, reprezentant TVA si impozit pe profit neachitat bugetului de stat. In Dambovita, la Primaria Hulubesti au descins ofiterii de la Politia Capitalei.

Mihai Eremia

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe