PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » 21 DE LOCALITĂȚI DIN DÂMBOVIȚA, PESTE 3 LA MIE

21 DE LOCALITĂȚI DIN DÂMBOVIȚA, PESTE 3 LA MIE

de Andrei Oprescu
858 vizualizări

În clasamentul la nivel național, Dâmbovița este printre județele cu cea mai mică incidență a infectărilor în ultimele 14 zile. Dacă Ilfov și București au depășit 9 respectiv 8 la mie, Dâmbovița avea la cea ami recentă raportare o incidență de 2,35 la o mie de locuitori. Totuși, anumite localități din județ nu stau deloc bine. Gura Foii și Crevedia au trecut de pragul de 6 infectări la o mie de locuitori. În aceste localități, persoanele nevaccinate nu vor mai avea voie să meargă la restaurante, săli de jocuri de noroc, locuri de joacă pentru copii, cinematografe, nici să participe la spectacole ori competiţii sportive. Aceleaşi reguli se aplică şi pentru participare la nunţi sau botezuri. Numărul de invitaţi poate fi cel mult 200, iar sala plină doar pe jumătate.Masca este obligatorie şi în aer liber, pe stradă, în toate spaţiile publice închise şi deschise pentru toate persoanele. Magazinele se vor închide la ora 22, în zilele de vineri, sâmbăta şi duminică.

INCIDENȚA LA NIVEL NAȚIONAL

Ilfov-9,38

București-8,98

Dâmbovița -2,35

LOCALITATEPOPULATIECAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILECAZURI LA 1000 DE LOCUITORI IN ULTIMELE 14 ZILE
GURA FOII2201156,82
CREVEDIA6062386,27

Alte 19 localități din Dâmbovița au depășit pragul de 3 infectări la 1000 de locuitori. Este vorba despre:

CREVEDIA
CORNĂŢELU
VALEA MARE
TĂRTĂŞEŞTI
RÂU ALB
MOGOŞANI
ORAŞ TITU
MORTENI
VIŞINA

COSTEŞTII DIN VALE
NUCET
DĂRMĂNEŞTI
ORAŞ GĂEŞTI
VÂRFURI
BĂRBULEŢU
ULIEŞTI
SĂLCIOARA
ORAŞ RĂCARI
VLĂDENI

în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 8682 cazuri noi de persoane infectate cu virusul Sars-Cov-2 dintre care 218 pacienți reinfectați. În județul Dâmbovița au fost raportate 113 cazuri noi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe