PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COD PORTOCALIU DE VIJELII

COD PORTOCALIU DE VIJELII

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

ANM a emis un cod portocaliu de instabilitate atmosferică valabil în intervalul 24 iunie, ora 12 – 24 iunie, ora 23­. În județele Argeș, Dâmbovița, Teleorman, din sud-muntenia, precum și în zona de munte a județului Prahova instabilitate atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin intervale cu averse torențiale, intensificări ale vântului, vijelii, grindină și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 50…70 l/mp.

Tot până la ora 23.00 este valabil și codul galben pentru județele Prahova, Giurgiu, Călărași și Ialomița. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.Totodată până marți la ora 06.00, este în vigoare și un cod galben pentru Argeș, Teleorman și Giurgiu. În intervalul menționat, în Oltenia, vestul și sud-vestul Munteniei, nordul și vestul Moldovei, vor mai fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 35…40 l/mp.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe