PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SLĂBESC ÎN AJUNUL…PAȘTELUI – VIDEO

SLĂBESC ÎN AJUNUL…PAȘTELUI – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Salile de fitness sunt pline in aceasta saptamana. Se apropie cu pasi repezi sarbatorile, iar gandul ne zboara printre idei de cadouri, pregatiri intense si nevoia de vacanta si la faptul ca ne dorim sa aratam perfect in aceste zile de primavara. Asa se face ca, la doar cateva zile distanta de Pasti, salile de fitness sunt pline de domni si doamne care vor sa isi sculpteze corpul intr-un timp record. Posibil! Cu putina vointa si cu un program pe care trebuie sa il respecti cu sfintenie, poti obtine rezultate inainte de sarbatori, spun antrenorii.
Romanii care nu vor sa-si petreaca sarbatorile pline de frustrari gastronomice, au aglomerat salile de fitness doar doar vor da jos cateva kilograme inainte de Pasti, pentru ca apoi sa se bucure de rasfatul culinar total.
Sarbatorile reprezinta un moment din an in care dorim sa aratam cu totii mai bine. dar nu putem face ca fiecare zi din an sa ne faca sa ne simtitm minunat? Si astfel putem sa adoptam un mod de viata echilibrat care nu ne supune la un chin psihic si fizic de fiecare data cand vrem sa intram intr-o rochie sau o camasa. Alegand “varianta rapida”, de fapt alegem cea mai lunga varianta pentru ca dupa acele cateva zile de regim drastic si poate si exercitii fizice intense, recuperam tot in acele cateva zile de sarbatori si apoi ciclu se repeta, ramanand cu acea stare de nemultumire despre propriul corp.
Dar, conform zicalei „cu o floare nu se face primavara”, cei care se lupta cu kilogramele in plus trebuie sa mearga la sala cu minim 3 luni inainte pentru a obtine ceva rezultate. Mai mult acestia pot beneficia de un program personalizat in urma caruia se pot observa atat imbunatatirea aspectului fizic cat si relaxarea psihicului.
Cand vine vorba despre masa inbelsugata de Pasti, specialistii dau frau liber doar celor care au inceput activitatea fizica din timp, acolo unde se vad deja rezultate asupra corpului.
Acestia se pot bucura de acele momente in care vor gusta din mancarurile care se fac de sarbatori fara a trai cu senzatia ca au sticat tot ce au obtinut in urma antrenamentelor.
Miscarea se poate face si acasa chiar daca nu avem echipamente complicate si spatiu prea mare. Instructorii spun ca pentru a ne sculpta corpul in din propriul camin nu este nevoie decat de vointa, 2 sticle de 0.5 litrii cu apa, trening si saltea. Genoflexiune cu ridicarea bratelor, fandarile si abdomenele pot da rezultatele dorite.

Ilona Rotaru
Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe