PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A FĂCUT ORDINE(A) – VIDEO

S-A FĂCUT ORDINE(A) – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Biroul Electoral Central a stabilit prin tragere la sorti numarul de ordine de pe buletinele de vot al candidatilor la alegerile europarlamentare din 25 mai. In prima etapa au fost trase la sorti partidele cu reprezentanti in Parlamentul European, dupa care partidele fara reprezentanti si candidatii independent.
Prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare va fi ocupată de PDL, a doua poziţie de PMP, iar a treia de către UDMR. Alianţa electorală PSD-UNPR-PC ocupă poziţia a patra pe buletinele de vot, PNL poziţia a cincea, iar PRM a şasea.
In a doua etapa tragerea la sorti a vizat partidele politice care nu au reprezentanti in Parlamentul European, iar in urma acesteia pozitia a saptea pe buletinele de vot i-a revenit Aliantei Nationale a Agricultorilor, care e urmata de Partidul Dreptatii Sociale, Partidul Noua Republica, Partidul Verde, Partidul Forta Civica, Partidul Ecologist Roman, Partidul Alternativa Socialista, Partidul National Taranesc Crestin Democrat si Partidul Poporului Dan Diaconescu.
Ordinea candidatilor independenti pe buletinele de vot e aceea in care acestia si-au depus candidaturile, respectiv Corina Georgiana Ungureanu, Constantin Filip Titian, Danut Liga, Paul Purea, Pericle Iulian Capsali, Costea Peter, Mircea Diaconu si Valentin Daeanu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe