PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLIȚIST SĂLTAT DE DNA – VIDEO

POLIȚIST SĂLTAT DE DNA – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Un politist din Dambovita a fost retinut de procurorii DNA pentru abuz in serviciu. Se pare ca, timp de doi ani, ofiterul controla agentii comercianti din Fieni si le aplica amenzi pe procese verbale neinregistrate si se pare, sustrase din evidenta Politiei Fieni. Astfel, banii din amenzi ajungeau in buzunarul lui. Anchetatorii sustin ca prejuddixciul in acest caz se ridica la peste 21.000 lei .
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpatului STĂNESCU MIHAI, ofițer de poliție judiciară în cadrul I.P.J. Dâmbovița – Poliția orașului Fieni – Compartimentul Investigarea Fraudelor, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunea de abuz în serviciu în formă continuată . In dosar există probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că, în calitate de ofițer de poliție judiciară, comisarul de poliție Stănescu Mihai a efectuat în perioada 2012-2014 controale economice la mai multe persoane juridice și fizice autorizate, întocmind procese verbale cuprinse în mai multe carnete, din care două nu i-au fost predate și apar ca fiind sustrase din evidența Poliției orașului Fieni. După completare, procesele verbale nu au fost înregistrate de către comisarul Stănescu Mihai la secretariatul unității de poliție menționate, iar sumele de bani înscrise în cuprinsul documentelor ca fiind confiscate și ridicate de la contravenienți, în cuantum total de 21.295,03 lei, au fost însușite de către acesta.

Mihai Eremia

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe