PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRENURI ANULATE – VIDEO

TRENURI ANULATE – VIDEO

de admin
32 vizualizări

Daca este minivacanta, atunci nici trenurile nu pleaca din gara in Dambovita. In perioada 1-4 mai, mai multe trenuri au fost anulate pe rutele Targoviste-Bucuresti Nord si Targoviste-Titu. Au fost suplimentate in schimb trenurile care au ca destinatie litoralul si zona de munte. Cat despre angajatii CFR, multi au sarbatorit prin munca. Compania a anuntat ca pe 1 mai toate agentiile de voiaj CFR sunt inchise, dar la Gara din Targoviste, o casa de bilete a ramas deschisa.
Si pentru ca multe trenuri au fost anulate, pe 1 mai in Gara Targoviste numarai pe degete calatorii. Cu toate acestea, multi angajati CFR au venit la serviciu, amanand astfel traditionalul gratar pentru acest sfarsit de saptamana. Si casa de bilete a fost deschisa, chiar daca personalul a fost mai redus decat intr-o zi obisnuita de lucru. CFR Calatori a anuntat ca pe data de 1 mai, toate agentiile de voiaj vor fi inchise, sfatuindu-i pe pasageri sa isi cumpere bilete din timp. Pe data de 2 mai insa, toate agentiile de voiaj vor fi deschise.
Atentie insa, mai multe trenuri raman anulate pe ruta Targoviste-Titu si Targoviste-Bucuresti Nord pana pe data de 4 mai.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe