PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MORMÂNT PROFANAT – VIDEO

MORMÂNT PROFANAT – VIDEO

de admin
36 vizualizări

Incident incredibil petrecut in cimitirul Sf. Gheorghe, din Pitesti. Mormintul unui fost vicecampion national de box, fost bodyguard al manelistului Adi Minune, a fost profanat noaptea trecuta de autori ramasi necunoscuti.Descoperirea a fost facuta chiar de mama si fratele celui decedat in urma cu opt ani intr-un accident de masina.
Ravasite de durere, rudele lui Marius Bosnea si-au dat dat seama ca profanatorii au furat lantul si ceasul de aur cu care acesta fusese ingropat dar si mai multe sute de euro si dolari puse in sicriu de prietenii acestuia. Pentru a repune lucrurile in ordine, doi preoti au tinut o slujba si au reinhumat resturile in cavou.
Rudelor nu le-a venit sa creada ce s-a intamplat.
Fratele lui Marius, nu crede ca ar fi vorba de razbunare ci de hoti in cautare de obiecte valoroase.
Politia a declansat deja o ancheta, criminalistii ridicind de la fata locului mai multe amprente.
Marius Bosnea a fost un personaj controversat din Pitesti Fost vicecampion national de box, fost bodyguard la manelistului Adrian Minune, cu multiple conexiuni in lumea interlopa. Cu putin timp inainte de accidentul care i-a curmat viata acesta fusese cercetat pentru trafic de droguri. Familia este dispusa sa ofere 1000 de euro recompensa celui care ar putea da indicii cu privire la identitatea autorilor.

rep. Cristi Ionica
op. Cristi Dumitru

http://youtu.be/NGHkkJ_BxrI

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe