PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-au îmbulzit la ministru – VIDEO

S-au îmbulzit la ministru – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Pentru a doua oara, in decurs de doua zile, un ministru al cabinetului Ponta ajunge in Dambovita. Dupa ministrul transporturilor, la Targoviste a sosit si Remus Pricopie, ministrul educatiei. Intalnirea cu cadrele didactice dambovitene, chiar daca a fost programata in cea mai mare sala din judet, a suferit la capitolul organizare,zeci de dascali neavand posibilitatea de a lua parte la intalnire.
Se poate spune chiar ca dascalii damboviteni s-au calcat in picioare pentru a prinde un loc la intalnirea cu seful de la Educatie. Chiar daca au umplut sala mare a Casei Sindicatelor din Targoviste si s-au aliniat si in picioare pana la urma nici asa cei veniti nu au incaput in sala.
Aflat in Dambovita pentru mai multe inaugurari ale unor obiective scoalre la Contesti si Razvad Remus pricopie a raspuns si intrebarilor celor prezenti la intalnirea de la Casa Sindicatelor din Targoviste, principala problema ridicata fiind aceea a platii banilor pentru naveta cadrelor didactice ce momentan este facuta de catre primarii dar doar atunci cand acestea au bani. Solicitarea ca aceste costuri sa fie suportate de minister nu a primit un raspuns favorabil, cel putin momentan din partea ministrului ce a precizat ca problema va fi analizata.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

http://youtu.be/GOeKBfG8vks

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe