PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MEDITAȚII GRATUITE – VIDEO

MEDITAȚII GRATUITE – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Elevii cu posibilitati materiale reduse pot veni la meditatii gratuite la Curtea de Arge, oferite de sapte preotese. Cei interesati pot face pregatire la limba si literatura romana si la matematica,timp de cate doua ore pe zi la fiecare materie, pentru copiii de la scoala generala si de la gimnaziu care se pregatesc pentru examenele de capacitate si pentru bacalaureat.
Cele sapte profesoare de matematica si limba si literatura romana sunt toate sotii de preoti din zona si acorda gratuit meditatii elevilor din familii fara bani sau cu posibilitati materiale reduse,in afara orelor de curs pe care acestea le au la scolile generale si colegiile unde predau.
Meditatiile se desfasoara de luni pina vineri,in cladirea Protoeriei Curtea de Arges,cate doua ore zilnic fiind alocate matematicii si limbii si literatirii romane pentru elevii din clasele a VIII a si a XII a. Cadrele didactice desfasoara aceasta activitate voluntar.
Reprezentantii Protoieriei Curtea de Arges spun ca activitatea de meditatii oferite gratuit se va desfasura pana la terminarea examenelor de capacitate si bacalaureat .

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

https://www.youtube.com/watch?v=mPaB6OQVbNQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe