PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RESTRUCTURĂRI LA PRIMĂRIE! – VIDEO

RESTRUCTURĂRI LA PRIMĂRIE! – VIDEO

de admin
7 vizualizări

O parte din societatile subordonate Primariei municipiului Giurgiu vor fuziona, iar aparatul proriu al institutiei va fi restructurat. Acestea sunt masurile pe care edilul Nicolae Barbu le propune pentru reducerea cheltuielilor cu personalul.
Nicolae Barbu a declarat ca, prin fuziunea mai multor societati din subordinea Primariei, se vor infiinta “structuri mult mai flexibile, iar cheltuielie de personal vor fi reduse”. Implicit, fuziunea societatilor din subordinea Primariei va aduce si reduceri de personal.
„Lucram la o nouă organigrama a Primariei Giurgiu, iar noua structura va fi una flexibila, se vor contopi unele directi, se vor înfiinta altele, pentru ca trebuie sa reducem cheltuielile cu personalul. Acum, cheltuielile de personal cu aparatul propriu şi cu societăţile subordonate sunt foarte mari, şi de aceea foarte mulţi bani merg către salarii si nu ne mai raman pentru lucrari edilitare, investitii sau achizitii”, a explicat primarul Nicolae Barbu.
Acesta a reiterat si ideea organizarii de concursuri pentru toate posturile din Primarie, nemultumit de activitatea unora din functionarii institutiei si de lipsa lor de implicare. Barbu spune ca vor fi organizate concursuri pentru toate posturile din Primarie, concursuri la care se pot inscrie atat functionarii care ocupa acum posturile respective, cat si giurgiuveni din afara Primariei.
Sursa: giurgiuveanul.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe