PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ATENȚIE, CAPCANE ÎN ASFALT! – VIDEO

ATENȚIE, CAPCANE ÎN ASFALT! – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Sa fii sofer de Romania inseamna sa stii ca drumurile tarii noastre sunt frumoase, dar… lipsesc cu desavarsire! Capcanele din asfalt le dau mari batai de cap proprietarilor de masini. Si nu vorbim aici numai despre craterele pe care le gasesti pe aproape toate soselele. Cei mai ghinionisti conducatori auto sunt cei care scapa de gropi, dar dau peste canale descoperite. Capacele se fura, iar soferii care nu isi dau seama la timp de pericol, raman cu roata in canal, apoi ajung cu masinile direct in service-urile auto.
Calea Domneasca din Targoviste. O zona aglomerata, unde locurile de parcare libere sunt la mare pret. Unul singur ramane mai mereu gol. Conducatorii auto care incearca sa isi parcheze autoturismul aici, afla de ce este liber, cand isi dau seama ca au ramas cu roata intr-un canal. Capacul a disparut fara urma, asa ca soferii nu au nicio sansa sa evite canalul. Sunt dese cazurile in care capacele de la canalizare sunt furate, pentru a fi vandute pe un pret de nimic la fier vechi. Cum ramane insa cu proprietarii masinilor care ajung cu ele direct in service-urile auto? Pe ei, nu ii mai despagubeste nimeni.

Din pacate nu este singura capcana pentru soferii din Targoviste. In acest cartier cu pretentii, in loc de sosea, oamenii au parte de o ulita. Capcanele din asfalt ii pandesc la orice pas pe conducatorii auto. Oricat de mult si-ar dori sa faca slalom printre gropi, tot nimeresc macar una.
Oamenii sunt revoltati. Spun ca de un an se roaga de autoritati sa repare drumul, dar in zadar.
Concluzia este trista. In Romania sa fii sofer nu inseamna doar sa ai un permis de conducere in buzunar. Atunci cand te urci la volan, trebuie sa ai abilitati de pilot. In lipsa unui radar de gropi sau de canale fara capac, singura metoda pentru salvarea autoturismului este slalomul!

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

http://youtu.be/3oA0B94ikhk

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe