PRIMA PAGINĂ » ULTIMA ZI PENTRU DONATII

ULTIMA ZI PENTRU DONATII

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Dambovitenii nu s-au aglomerat pe ultima suta de metri sa doneze impozitul pe venit de 2%. Pe 27 mai, in ultima zi in care s-au mai primit formularele 230, la ghiseele Directiei Generale a Finantelor Publice Dambovita a fost liniste. Insa, nu a fost la fel de liniste si in cursul anului, pentru ca pana la aceasta data aproximativ 26 de mii de contribuabili au directionat cei 2% catre organizatiile non profit.

27 mai a fost ultima zi in care dambovitenii au putut ajuta organizatiile non profit, bisericile ori SMURD-ul cu 2% din impozitul anual. Contribuabilii au avut termen ca pana la aceasta data sa trimita prin posta ori sa duca personal formularele 230. Anul trecut adminitratia finaciara din Targoviste a inregistrat  29 de mii de cereri cu o suma toatala de 1.667 de mii de lei. Cei mai multi dintre bani au fost directionati catre SMURD- 46 de mii de lei. Insa bani au primit si Scoala de la Moreni printr-o fundatie si bisericile din judet. Anul acesta au fost primate aproximativ 27 de mii de cereri, iar suma adunata va fi contabilizata de abia la inchiderea anului, in luna septembrie.

Pe 27 mai, dambovitenii au mai putut dona impozitul pe venit de 2% pana la ora 16:00 la inchiderea ghiseelor.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Mădălin Anca

http://youtu.be/wReL6XQLuLk

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe