PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI LA ISU TELEORMAN – VIDEO

DESCINDERI LA ISU TELEORMAN – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Procurorii DNA au descins de dimineata la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman! Adjunctul Inspectoratului si mai multi ofiteri si subofiteri au fost saltati de mascati si dusi la audieri. Procurorii fac cercetari intr-un dosar de coruptie si luare de mita.

Procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei de către un grup format din mai multe persoane cu grade de ofiţer şi subofiţe. DNA a mai precizat că procurorii anticorupţie au facut cinci percheziţii în judeţul Teleorman, între care două la sediile unor instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane. Din sediul ISU Teleorman procurorii au ridicat mai multe persoane, printre care si pe adjunctul inspectoratului.

Se pare ca cercetarile au vizat eliberarea unor autorizatii de constructive ilegale. Procurorii militari au fost sprijiniţi în această cauză de Direcţia Generală Anticorupţie şi de Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

 

Echipa:Mihaela Nedelcuță, Sorin Matei

http://youtu.be/DJkv5FEixjs

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe