PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MDI TV- SPUNE CE GÂNDEȘTI – VIDEO

MDI TV- SPUNE CE GÂNDEȘTI – VIDEO

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Romanii nu sunt indiferenti, ii intereseaza soarta acestei tari si o demonstreaza implicandu-se in campania MDI TV Spune ce gandesti, tot mai populara de la o zi la alta. Cetatenii vin la Cabina MDI TV si trag un semnal de alarma despre problemele grave cu care se confrunta o mare parte din populatie si care au ramas fara rezolvare de 25 de ani! Tot mai multe mesaje sunt transmise de la cabina MDI celor care conduc destinele acestei tari, dar si autoritatilor locale.

Acest targovistean a venit la Cabina MDI TV cu o misiune clara. El vrea sa atraga atentia autoritatilor locale asupra unei probleme grave: numarul mare al cainilor fara stapan, care pun pericol siguranta targovistenilor.

Mesaje sunt insa si pentru partidele politice care au condus, conduc sau vor ajunge sa conduca tara. Un pensionar a descris la cabina MDI TV dezastrul din industrie, din ultimii 25 de ani, saracia in care se zbat romanii si a cerut oamenilor politici, ca macar in al douasprezecelea ceas, sa ia masuri care sa duca la dezvoltarea tarii.

Campania MDI TV Spune ce gandesti este tot mai populara! Acest domn spre exemplu, a venit pentru a doua ora la cabina MDI si ne-a demonstrat ca stie sa faca haz de necaz.

Mădălina Zăbavă

Ciprian Rusa, Răducu Rădoi

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Cr0mnRl0JS4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe