PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POPA, AGENT DE RECRUTARE – VIDEO

POPA, AGENT DE RECRUTARE – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

La evenimentul organizat de Partida Romilor au participat si cativa reprezentanti ai altor formatiuni politice, PSD si PDL. Printre acestia s-au aflat si deputatul social-democrat de targoviste Radu Popa si primarul democrat-liberal al orasului Racari, Marius Caraveteanu. Mai in gluma, mai in serios, deputatul Popa i-a facut edilului de la Racari propunerea de a se inscrie in PSD. Caraveteanu i-a replicat spunandu-i ca mai are timp sa se gandeasca daca accepta sau nu invitatia.

Se pare ca social-democratilor damboviteni nu le ajung cei 20 de primari castigati in ultimele doua saptamani, dupa intrarea in vigoare a actului normativ care le permite alesilor locali sa se transfere de la un partid la altul. Scurtul discurs sustinut de Marius Caraveteanu in fata membrilor Partidei Romilor a fost intrerupt de parlamentarul Radu Popa care l-a invitat sa profite de perioada de transferuri politice si sa se alature celorlalti 20 de edili care au trecut de la PDL la PSD.

https://www.youtube.com/watch?v=GB0Vymt2uv8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe