PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O JUMĂTATE DE SECOL DE CĂSNICIE – VIDEO

O JUMĂTATE DE SECOL DE CĂSNICIE – VIDEO

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Iubirea, intelegerea, comunicarea si rabdarea sunt secretele unei casnicii reusite si de lunga durata. Aceasta este concluzia la care au ajuns ” supravieţuitorii” unei jumatati de secol de mariaj. 27 de cupluri si-au sarbatorit ”Nunta de Aur” la Casa de Ajutor Reciproc din Targoviste. Institutia le-a pregatit diplome, o slujba religioasa si o petrecere pentru a marca implinirea a 50 de ani de la casatorie.

Au trecut 50 de ani distanta de la ziua in care si-au unit destinele si acest moment i-a gasit tot impreuna. De Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice 27 de cupluri de damboviteni au fost sarbatorite de Casa de Ajutor Reciproc pentru Pensionari din Targoviste. Eleganti, cu emotii si cu amintirea zilei in care au spus DA in suflet, pensionarii le-au impartasit tututor din secretele unei casnicii reusite. Domnul Niculae si doamna Elena din comuna Tatarani se numara printre cuplurile sarbatorite. Despre jumătatea de secol petrecută împreună, amândoi spun că a fost o fericire, chiar dacă perioadele grele nu au lipsit. 

reporter: Cătălina Sandu

Imagine: Radu Constantinescu 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe