PRIMA PAGINĂ » LA DUȘMANI DA, LA CHINDIA BA!

LA DUȘMANI DA, LA CHINDIA BA!

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

CJ Dâmbovița a finanțat în 2013 cu aproape 13.000 de lei ziarul care a atacat constant echipa de fotbal

Amănunte incredibile dezvăluite în ultima ediție a Arenei MDI, talk-show moderat de Ionuț Marin! În timp ce la Chindia, unde este asociat, nu a virat nici măcar un leu în primele cinci luni din 2013, Consiliul Județean a făcut plăți spre cotidianul care a atacat și contestat în termeni duri proiectul fotbalistic de la Târgoviște. Ofițerul de presă al clubului, Gabriel Bengea, a prezentat, în emisiunea de luni a postului nostru, detalii de culise despre modul cum un asociat din structura FC Chindia alege să îi <recompenseze> pe dușmanii fotbalului târgoviștean. Asta în vreme ce aleșii județeni nu și-au respectat promisiunile asumate în ianuarie, de a susține cu 550.000 de lei activitatea fotbalistică!

 

MDI TV a verificat informațiile oferite în direct de ofițerul de presă al Chindiei, Gabriel Bengea. Potrivit documentelor postate pe site-ul consiliului județean, către societatea care administrează ziarul în cauză, în perioada ianuarie 2013- aprilie 2013 au ajuns, într-adevăr, aproape 13.000 lei. Sursele MDI TV spun însă cu sumele reale ar fi mult mai mari decât ceea ce lasă să se vadă pagina de internet.

http://youtu.be/FxsQ_rdceAM

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe