PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUNT MAI PRESUS DE LEGE

SUNT MAI PRESUS DE LEGE

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Ca Politia Locala Targoviste este mai presus de lege nu este o noutate. Disperati de numeroasele amenzi primite din partea subordonatilor lui Gheorghe Dinu, soferii au vrut sa scoata la iveala si neregulile facute in trafic de acestia frecvent. Desi stau cu ochii doar pe parcari in zone interzise si pare ca au uitat definitiv de celelalte atributii, la fel sau chiar mai importante, masinile conduse de angajatii lui Dinu sunt parcate de cele mai multe ori ilegal. Este de notorietate faptul ca sub comanda lui Gheorghe Dinu, in municipiul Targoviste s-a instaurat teroarea.

Soferii au mutat razboiul cu Politia Locala Targoviste si in mediul online, mai exact pe retelele de socializare. Satui de amenzile usturatoare primite de subordonatii lui Dinu care ii pandesc la orice pas, acestia au vrut sa arate ca legile sunt incalcate chiar de cei care sunt in slujba legii. Au uitat sa se amendeze si pe ei? se intreaba soferii revoltati de situatiile in care au fost surprinse masinile Politiei Locale. Fotografiile au fost postate pe paginile Parchezi ca un bou Targoviste si Conduc si parchez ca un bou Targoviste-Dambovita.

Blocheaza aleile de acces in magazine si supermarketuri, desi chiar ei ii amendeaza la orice pas pe soferii de rand care fac asta. Parcheaza pe doua sau trei locuri deodata, lasa masinile pe interzis sau sfideaza orice indicator.

In urma cu ceva timp, reporterii MDITV au surprins masina Politiei Locale Targoviste parcata pe interzis, cu soferul asteptand la volan ca seful lui, Gheorghe Dinu, sa isi termine cumparaturile intr-un magazin de telefoane. Atunci Dinu a motivat ca era in misiune…la cumparaturi.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe