PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROIECTE VOTATE CU AMENINTARI

PROIECTE VOTATE CU AMENINTARI

de Mditv
6 vizualizări

Picanteriile sedintelor de Consiliu Judetean din judetul Dambovita ne surprind din ce in ce mai mult. Mai nou, proiectele de hotarare agreate de presedintele, Adrian Tutuianu, trebuie votate neaparat. Daca vreunul dintre consilierii din opozitie are ceva de obiectat, imediat se ajunge la amenintari. Aceasta atitudine nu este deloc normala in sala forului administrativ, mai ales cand subiectul discutiei este Arhiepiscopia.

Pe ordinea de zi a ultimei sedinte ordinare de Consiliu Judetean s-a aflat un nou proiect de sustinere a fetelor bisericesti. De aceasta data, s-au alocat 150 000 de lei pentru finalizarea lucrarilor sediului Arhiepiscopiei Targoviste. Daca de obicei, cand este vorba despre Biserica, niciun consilier judetean nu comenteaza, acum unul dintre consilierii liberali au cerut explicatii pentru intrebuintarea sumei cerute.

Acordarea celor 150 000 de lei Arhiepiscopiei a fost aprobata in unanimitate de voturi, insa discutii mai aprinse au aparut odata cu prezentarea facuta de angajatii CJD, in ceea ce priveste rectificarea bugetara a judetului. Aici a aparut o alta suma, de 400 000 de lei, pentru personalul neclerical. Cand consilierul Dragos Paraschiv a cerut explicatii despre necesitatea acestui personal neclerical, presedintele consiliului a dat amanunte cu un substrat dominat de amenintari indirecte.

Nu este un aspect nou ca autoritatile judetene nu comenteaza inaintea fetelor bisericesti, insa cand vorbim despre sustinerea cultului, amenintarile nu isi fac loc sub nicio forma. Nu ne mai mira nimic, la Consiliul Judetean Dambovita totul este posibil. In plus, dambovitenii pot fi considerati cei mai evlaviosi, intrucat, cand este vorba despre Biserica tot timpul se gasesc bani la bugetul judetean sau la bugetele locale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe