PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂRGOVIȘTENII S-AU SĂTURAT DE BĂTAIA DE JOC

TÂRGOVIȘTENII S-AU SĂTURAT DE BĂTAIA DE JOC

de Mditv
1 vizualizări

Reactii dure ale targovistenilor la adresa autoritatilor locale! Oamenii sunt revoltati de modul in care au fost efectuate lucrarile de reabilitare pe bulevardele municipiului. Materialul difuzat de MDITV in aceasta saptamana a strans zeci de comentarii in care targovistenii si-au exprimat nemultumirea fata de nepasarea si atitudinea sfidatoare a municipalitatii si de modul in care sunt cheltuiti banii europeni. „Cascadorii rasului de Targoviste” sau „Cine a avut o roaba si o lopata putea prinde un contract de asfaltare fara nicio problema” sunt doar cateva dintre reactiile acestora.

MDITV a prezentat saptamana aceasta dezastrul de pe unul dintre bulevardele reabilitate din Targoviste. A fost turnat stratul de asfalt, insa imediat au aparut probleme la reteaua de apa si canalizare sau gaze si asfaltul a fost spart. In locul gaurilor au ramas capacele imprastiate de asemenea haotic pe tot bulevardul. In zona au loc tamponari frecvente intre autoturisme din cauza ca soferii au ajuns sa faca slalom printre capace pentru a nu-si distruge masinile. Materialul a starnit reactii dure ale targovistenilor la adresa autoritatilor. Oamenii sunt satui de bataia de joc si de atitudinea municipalitatii.

 

cascadorii râsului de Târgoviște. Nu avem primar ales, nu știm cine conduce orașul, cine supraveghează aceste lucrari incredibil de tâmpite…. Vai de noi, locuitori ai satului cu nume de oraș istoric… Rușine să vă fie… Vă bateți joc cu tupeu….

 O mizerie de stradă, după doi ani de lucrări!

Cine a avut o roabă și o lopată putea prinde un contract de asfaltare fără nicio problemă…. JALE!!!

Lucrări de mântuială făcute cu necalificați.Cum poți să torni al doilea strat de asfalt pe trotuare și parcări fără să scoți vechii stâlpi de iluminat?

  e logic, fiecare ia banii din lucrări , unii asfaltează, alții sparg , e bine că aveți de lucru. Dar, pe bani cui?

Stane unde te-ai ascuns?

Spălare de bani, rușine!

Targovistenii si-au exprimat nemultumirea fata de nepasarea si atitudinea sfidatoare a municipalitatii. Oamenii sustin ca totul e un jaf mascat si ca nimeni nu se gandeste la confortul si siguranta lor. Infrastructura arata mai rau decat inainte de inceperea lucrarilor.

 

Poate se hotărăsc organele competente să verifice aceste lucrări ! Mie mi se pare o sfidare la adresa cetățenilor ,ca să nu spun prea dur ,furt pe față .

 I se poate spune oraș în aceste condiții în care ne ducem traiul zilnic ??!!!…asfaltul turnat s-a lăsat formându-se adevărate gropi în care îți rupi mașina…..nimeni nu trece prin sensul giratoriu amplasat la intersecția bd-ului Carol cu I.C Brătianu să vadă ce cratere sunt în asfalt TAXE ȘI IMPOZITE VREȚI SĂ ÎNCASAȚI !!!….PE CE ANUME???…INDOLENȚĂ ȘI NEPĂSARE….VĂ PRICEPEȚI LA PLANTAT DE PANSELUȚE ȘI IARBĂ

 Noi suntem de vină că nu ieșim în stradă să blocăm tot orașul să vadă și ei că nu suntem orbi…haide să ne unim și să ne cerem dreptul că bani ne-au fost luați. Masinile s-au rupt, ce mai așteptăm să ne internăm unul pe altul? Suntem luați de proști așa ne-au făcut și taxa de parcare. Ne mănâncă bani ca orice fel de taxe „.

Termenul de finalizare a reabilitarii Bulevardului Unirii in cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana Zona A este in luna decembrie a acestui an insa oamenii nu mai au speranta ca se va rezolva situatia mai ales ca deja toamna si-a intrat in drepturi iar conditiile meteorologice vor incurca lucrarile, asta daca muncitorii nu vor aplica tactica de anul trecut cand au asfaltat pe o ploaie torentiala.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe