PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LEGEA JUNGLEI LA SĂTENI. DOUĂ FAMILII S-AU BĂTUT CU BÂTE ŞI CU PIETRE

LEGEA JUNGLEI LA SĂTENI. DOUĂ FAMILII S-AU BĂTUT CU BÂTE ŞI CU PIETRE

de admin3
76 vizualizări

La sate, chiar si in secolul XXI, functioneaza legea junglei, adica cel mai puternic isi face dreptate cu parul. Zilele trecute doi vecini, din satul dambovitean Sateni, s-au luat la cearta din nimic, iar de la injuraturi au trecut rapid la bataie. Unul dintre ei a ajuns de urgenta la spital, din cauza unei lovituri puternice la cap, iar acum familia cere o ancheta corecta a politiei. Rudele spun ca nici macar nu li s-a luat o declaratie completa si vor sa ajunga la Parchet pentru a-si cauta dreptatea.

Scandalul a avut loc în week-end, când Marian Lăzăroiu, în vîrstă de 35 de ani a ieşit la poartă să se laude cu noua drujbă cumparată. Vecinii, cu care bărbatul a mai avut altercaţii şi în trecut, au sărit cu gura, moment în care au început şi injuriile, de ambele părţi.

În acest timp tatăl bărbatului se afla în curte şi a urmărit cearta băieţilor.Imediat, familia bărbatului bătut a sunat la 112, iar victima a fost trimisă la un spital din Bucureşti.

Mama bărbatului a încercat să îl ia din mijlocul scandalului, însă a fost lovită şi ea.Totul s-a întamplat la doar câţiva metri de locuinţa bărbatului, însă tatăl victimei crede că vecinii şi-au creat un alibi şi susţin că băiatul lui s-a dus cu driuba peste ei în curte.

Bărbatul recunoaşte şi vina fiului său în iscarea scandalului, dar acest lucru nu poate justifica faptul că a fost bătut cu atata sălbaticie. Nemulţumirea sa, pe langă îngrijorarea pentru starea de sănătate a fiului, este dată de faptul că autorităţile nu îşi fac treaba conform legii, pentru că nu li s-a luat nicio declaraţie completă, în legatură cu ceea ce s-a întamplat.

Tatăl victimei spune că şeful de post a fost şi la spital la Bucureşti pentru declaraţie, însă bărbatul bătut nu se poate exprima coerent, din cauza loviturii puternice la cap. Echipa MDI TV a încercat să obţină şi punctul de vedere al părţii acuzate, însă fără niciun rezultat. Oamenii spun că refuză să vorbească cu presa şi că vor vorbi doar la poliţie, dacă va fi cazul.

Chiar dacă oamenii susţin că nu s-a făcut o anchetă la faţa locului, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa spun că s-a deschis un dosar penal pentru ambele părtţ, pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţe, violare de domiciliu şi ameninţări.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe