PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MAIDANEZII FAC VICTIME, AUTORITĂȚILE DORM

MAIDANEZII FAC VICTIME, AUTORITĂȚILE DORM

de admin3
16 vizualizări

Terorizați de numărul tot mai mare al maidanezilor, locuitorii municipiului Târgoviște cer autoritatilor sa nu mai asiste pasive si sa isi faca datoria. În preajma școlilor, în parcuri, la locurile de joacă pentru copii, câinii agresivi umblă în haite. Animalele ataca in orice moment si sute de targovisteni muscati de maidanezi ajung in fiecare an la urgente.

În ciuda numeroaselor cazuri de agresiuni canine și a numărului mare de pacienți din spitale, numai când au loc incidente grave sunt luate măsuri împotriva acestora. Maidanezii nu sunt duși la adăposturi, nu sunt sterilizați iar numărul lor a crescut foarte mult. Speriați de aceștia, oamenii cer autorităților soluții concrete pentru a nu se ajunge în situații mai grave.

Târgoviștenii mărturisesc că sunt agresați zilnic de câinii comunitari și se feresc să meargă în zonele în care știu că pot fi atacați, iar copii nu se pot juca pe spațiul verde din cauza acestora. Cetățenii si-ar dori ca ei să dispară din parcuri și să fie ținuți în adăposturi deoarece plătesc suficiente impozite primăriei .

Sătui de atâta nepăsare din partea primăriei și nesimțindu-se în siguranță în propriul oraș, oamenii cer măsuri urgente și eficiente. In timp ce maidanezii au instalat groaza printre locuitori, primarul Cristian Stan si subordonatii sai de la Directia de la Salubritate stau in birouri sub pretextul ca masina hingherilor a fost incendiata iar de o luna niciun caine nu a mai fost adunat de pe strazi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe