PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MORENI, ORAŞUL LUI DOREL

MORENI, ORAŞUL LUI DOREL

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Lucrări peste lucrări la infrastructura rutieră din Moreni, însă rezultatele se lasă aşteptate. Oamenii s-au săturat de disconfortul creat de execuţia lucrărilor continue, în urma cărora ajung tot la service cu autoturismele. Autorităţile locale spun că au aşteptat execuţia lucrărilor la canalizare pentru a începe asfaltarea şi că vor lucra până va veni îngheţul.

Drumul judeţean care face legatura cu Moreni arată aproape ca nou. La intrarea în municipiu s-a asfaltat, însă, ulterior, s-au făcut alte reparaţii la reţeaua de apă şi canalizare, care au distrus pe anumite porţiuni asfaltul proaspăt turnat. În oraş, situaţia nu e deloc roz. O parte din străzile din cartiere şi din parcări au fost asfaltate, însă altele arată ca după bombardament. Localnicii spun că s-au săturat de această situaţie. Se lucrează de mult, însă Moreniul este departe de a fi ceea ce spune titulatura, şi anume, municipiu.

Că municipiul Moreni poate fi numit oraşul lui Dorel, confirmă chiar şi primarul, Constantin Dinu, care susţine că până anul acesta nu s-a asfaltat în localitate pentru că s-au aşteptat lucrările la reţeaua de apă şi canalizare.

În acest moment, în municipiul Moreni se lucrează doar pe strada Tineretului, situată între blocuri.

După lucrările la reţeaua de canalizare, unele străzi au fost asfaltate, dar asfaltul a fost spart pentru alte lucrari ale Companiei de Apă. Cel puţin aşa susţin cetăţenii, pentru că primarul neagă astfel de situaţii. Acum spune că se asfaltează, deşi nu a fost făcută recepţia nici pentru canalizare.

Erorile specifice Doreilor de ocazie nu lipsesc nici la Moreni.

Aceste erori sunt de fapt cele mai mici probleme ce ţin de infrastructură. Vor fi remediate, tot din banii publici, însă anul acesta administraţia nu se plânge. Consiliul Judeţean a alocat la începutul anului 19 milioane de lei pentru municipiul Moreni. 15 străzi sunt în planul de modernizare, iar pentru acestea au fost alocate 14 milioane de lei.

MIHAELA CIOBĂNOIU

CLAUDIU ANDREI

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe