PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IMAGINI DE GROAZĂ ! O ȘOFERIȚĂ A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN COPAC!

IMAGINI DE GROAZĂ ! O ȘOFERIȚĂ A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN COPAC!

de Andrei Oprescu
33 vizualizări

Din cauza ploii și a neadaptării vitezei, o tânără de 25 de ani, a intrat cu mașina într-un copac pe o șosea din localitatea Ghinești. Echipajele de descarcerare au scos cu greu victima din mașină. Oamenii prezenți la fața locului spun că a fost un miracol că a supraviețuit.

Vremea dar și neadaptarea vitezei la condițiile meteo au făcut ca  tânăr de 25 de ani din localitatea Ghinești să fie la un pas de moarte. Din cauza fenomenului de acvaplanare, șoferița a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a oprit direct într-un copac.

Ambulanța a sosit repede la fața locului și a preluat victima care a fost dusă de urgență la spitalul Floreasca din București. Tatăl fetei a venit într-un suflet la locul accidentului. Acesta o rugase pe fiica sa să nu plece cu mașina de acasă, însă ea nu l-a ascultat. Poliția a deschis o ancheta în acest caz pentru a stabili care au fost cauzele producerii accidentului. Autoritățile recomandă mai multă atenție în trafic în zilele ploioase și adaptarea vitezei la condițiile meteo.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe