PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CÂND FUNCŢIA LE DĂ PUTERE

CÂND FUNCŢIA LE DĂ PUTERE

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă! Aşa a ajuns presa în judeţul Dâmboviţa. Muma pentru cetăţenii, care doar prin intermediul jurnaliştilor pot afla ce se întamplă cu adevărat în instituţiile publice şi ciuma pentru reprezentanţii administraţiilor locale, învăţaţi să ţină gunoiul sub preş. După ce, la Racari, jurnaliştii MDI TV aproape că au fost daţi afară de la consiliul local de către preşedintele şedinţei, la fel s-a întamplat şi la Mătăsaru. Aici, însă, recalcitrant a fost primarul Nae Radu.

Aceasta a fost primirea jurnaliştilor MDI în sala de şedinţe a Consiliului Local Mătăsaru. Primarul, Nae Radu, a devenit brusc iritat, la vederea camerei de filmat. Deranjat nevoie mare că nu a fost anunţat de prezenţa presei la şedinţă, edilul a făcut tot posibilul să-i alunge pe jurnalişti din Primărie. A invocat aşa-zice acte legale pe care colegii noştri să le prezinte atunci când intră în instituţia publică, uitând de faptul că este un angajat al statului şi nu patron de firmă, iar în primărie pot intra toţi cetăţenii care doresc acest lucru. A uitat că Primăria nu este propria sa moşie.

Pentru ce atâtea insistenţe în ceea ce priveşte acreditarea? De ce se cere acreditare pentru a intra într-o instituţie publică? În general, cei care au ceva de ascuns reacţionează aşa cum a făcut-o primarul de la Mătăsaru. Oare edilul este obişnuit să ascundă gunoiul sub preş, în spatele uşilor închise din primărie? Oare aşa recalcitrant şi agitat este şi faţă de cetăţenii care doresc să participe la şedinţele de Consiliu Local?

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe