PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCINDERI LA CIOCANESTI

DESCINDERI LA CIOCANESTI

de Andrei Oprescu
572 vizualizări

Macscatii au descins in 4 locatii din localitatea damboviteana Ciocanesti. Anchetatorii au cautat o retea care se oupa cu furturile din casele de vacanta din apropierea Capitalei. In ruma perchezitiilor, politistii de le Investigatii Criminale au gasit mai multe bunuri provenite din furturi.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Oraşului Răcari  au efectuat  percheziţii la locuinţele a trei persoane din comuna Ciocăneşti,  suspectate de comiterea infracţiunii de furt.  In cursul lunii ianuarie, cei trei au pătruns într-o lcasa d evacanta situată pe raza localităţii Crevedia, de unde au sustras mai multe bunuri, creînd un prejudiciu de 10 000 de lei. In ruma perchezitiilor, anchetatorii au gasit mai multe bunuri constand in bijuterii si aparatura electronica, provenite din furturi. UN suspect a fost saltata si adus la audieri.  Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celorlalte două persoane suspecte, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu,  furt şi complicitate la furt.

 

Echipa: Mihai Eremia, Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe