PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ADMINISTRATORUL PUBLIC, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

ADMINISTRATORUL PUBLIC, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

După câteva ore bune de audieri, administratorul public al comunei dâmboviţene Vulcana Pandele a fost reţinut pentru 24 de ore. El împreună cu alţi angajaţi ai primăriei au fost aduşi la audieri în urma percheziţiilor efectuate la Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa şi Primăria din Vulcana Pandele într-un dosar de şantaj, abuz în serviciu şi corupţie.

În cursul serii de marţi, 19 ianuarie, administratorul public al comunei dâmboviţene Vulcana Pandele a fost adus la audieri. Acesta este suspectat că ar fi şantajat mai mulţi directori de şcoli pentru a-i determina să încheie contracte de deratizare cu firma pe care acesta o controla. Bogdan Simion neagă acuzaţiile care i se aduc şi susţine că toate contractele erau legale.

După câteva ore de audieri, procurorii au decis reţinerea sa pentru 24 de ore.

La audieri au fost aduse şi alte persoane angajate al primăriei Vulcana Pandele, care potrivit anchetatorilor lucrau şi la firma de deratizare.

Marţi dimineaţa , oamenii legii au descins simultan la şapte adrese. Printre acestea , Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, primăria comunei Vulcana Pandele dar şi domiciliul administratorului localităţii. La audieri au fost aduse 26 de persoane. În luna iunie 2013 Bogdan Simion a mai fost suspectat că ar fi şantajat mai mulţi primari din Dâmboviţa, cărora le-ar fi cerut să încheie contracte de publicitate de 200-500 de lei , pentru a nu publica articole compromiţătoare despre ei, fiind reţinut pentru 24 de ore. Atunci poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat percheziţii la reşedinţa şi domiciliul acestuia.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe