PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VĂD DOAR “GUNOIUL” DIN CURTEA ALTORA

VĂD DOAR “GUNOIUL” DIN CURTEA ALTORA

de Mditv
8 vizualizări

Tinerii social-democraţi dâmboviţeni au fost instruiţi bine de mai marele judeţului Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Aceştia fac precampanie electorală arătând cu degetul către predecesorii lor, în speranţa că alegătorii îi vor considera pe ei mai buni. Exemplu concret este tânărul viceprimar de la Răzvad, Emanuel Spătaru, care speră la multe voturi doar pentru că scoate la lumina neregulile fostului primar.

Tânărul social-democrat Emanuel Spătaru pare că şi-a făcut temele în mod responsabil şi că a urmat întocmai indicaţiile profesorului Adrian Ţuţuianu. Viceprimarul comunei Răzvad a fost prezent la ultima conferinţă de presă PSD Dâmboviţa nu pentru a-şi prezenta realizările de până acum sau iniţiativele viitoare, ci pentru a evidenţia o anchetă nefinalizată, a cărui personaj principal este fostul primar Petre Coman.

Politicianul spune că este o anchetă în desfăşurare în acest sens de mai bine de trei ani de zile, dar rezultatul încă nu a fost făcut public. Aşadar, tânărul viceprimar dezgoapă morţii din 2010 pentru a primi voturi în anul 2016. Fostul primar, Petre Coman, neagă aceste acuzaţii şi spune că momentan nu face obiectul niciunei anchete.

Acuzaţiile vin în urma anunţului făcut de Petre Coman conform căruia acesta va candida la Primăria Răzvad din partea altei formaţiuni politice. În plus, viceprimarul localităţii, aspirand la scaunul de primar, recunoaşte că nu îi pică bine candidatura fostului edil.

Aşa încearcă tinerii politicieni din PSD să câştige voturi în vara acestui an, aruncând cu noroi în adversari şi nu prin a-şi promova proiectele. Nu este o strategie nouă, dar cu siguranţă social-democraţii îi calcă pe urme mai marelui judeţului Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe