PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MUSAFIR NEPOFTIT

MUSAFIR NEPOFTIT

de admin
5 vizualizări

Accident spectaculos in Targoviste. Un tanar de 23 de ani a fost la un pas sa intre cu masina intr-un bloc de locuinte dupa ce a pierdut controlul volanului. Tanarul le-a spus politistilor ca a incercat sa evite un caine si nu a mai putut sa redreseze masina. Dupa ce l-au testat cu un etilotest, politistii si-au dat seama ca nu cainele este cauza accindetului. Soferul avea o alcoolemie de 0.66 la mie in aerul expirat.

Linistea locatarilor dintr-un bloc din municipiul Targoviste a fost tulburata la miezul noptii de un sofer prea grabit care a pierdut controlul masinii si a fost la un pas sa se izbeasca de blocul de locuinte. Oamenii s-au speriat ca de cutremur.

Tanarul sofer le-a spus politistilor ca a incercat sa evite un caine care i-a sarit in fata . Cel mai probabil avea viteza de nu a mai putut redresa automobilul.

Tanarul s-a jurat ca nu a consumat alcool, insa aparatul etilotest l-a dat de gol. Din fericire, nici soferul, nici prietenul sau , care-l insotea, nu au fost raniti. Tanarul trebuie acum sa-si repare singur atat masina avariata  cat si pagubele produse la locul accidentului. In plus, s-a ales si cu dosar penal pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

ECHIPA: Mihai Eremia/Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe