PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRANDAFIRI PENTRU ALEEA TRANDAFIRILOR

TRANDAFIRI PENTRU ALEEA TRANDAFIRILOR

de Andrei Oprescu
39 vizualizări

De cartierul Aleea Trandafirilor a rămas doar numele. În zonă nu se zăreşte niciun trandafir, mai ales după procesul de reabilitare urbană prin care a trecut arondismentul de curând. Pentru a fi reînviată imaginea de altadată, asociaţia de proprietari propune o activitate de donare şi plantare de trandafiri pentru localnici.

Donează şi tu un trandafir pentru Aleea Trandafirilor şi participă la plantarea lui!” este îndemnul Asociaţiei de Proprietari pentru târgoviştenii din Aleea Trandafirilor. Preşedintele Asociaţiei spune că astfel de evenimente un exemplu de efort comun, civilizaţie şi cultura frumosului.

Înainte de Revoluţie, cartierul Aleea Trandafirilor era demn de numele pe care îl poartă, întrucât trandafirii umpleau de culoare şi parfum aleile dintre blocuri. De zeci de ani autorităţile parcă au uitat de acest cartier, iar locatarii au ajuns la capătul răbdării. S-au săturat să aştepte după promisiunile celor care conduc municipiul şi au luat iniţiativă.

Localnicii sunt invitaţi să doneze trandafiri, iar în data de 10 aprilie să participe la plantarea acestora pentru înfrumuseţarea cartierului.

Cu o floare nu se face primăvară, astfel că locatarii au de gând să planteze în jur de o mie de trandafiri în cartier.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe