PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE

OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE

de Mditv
7 vizualizări

Camera de comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița în parteneriat cu Universitatea Valahia susțin seminarul cu tema Oportunități de finanțare în perioada de programare 2014-2020. Seminarul va avea loc în data de 24 martie 2016, ora 09:30 în campusul Universității Valahia din municipiul Târgoviște.

Seminarul vizează prezentarea oportunităților și a priorităților de finanțare în perioada 2014-2020. Acest eveniment este un bun prilej pentru informarea potențialilor beneficiari cu privire la oportunitățile de finanțare în perioada de programare 2014-2020 și pentru dezbaterea temelor de interes. Participarea la acest seminar este foarte importantă pentru a înțelege noutățile din perioada de programare 2014-2020. Societățile comerciale și reprezentanții instituțiilor care vor participa la acest seminar vor putea purta discuții interactive cu organizatorii și invitații speciali.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe