PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TICHETE CU 40% MAI MARI??

TICHETE CU 40% MAI MARI??

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Speranțe pentru angajații care primesc tichete de masă! Potrivit unui proiect de lege propus de parlamentari, tichetul de masă oferit angajaților ar putea crește de la valoarea actuală de 9,41 lei la suma de 13 lei. Valoarea pe zi a tichetului de masă în România este printre cele mai mici din Europa.

Dacă proiectul de lege va trece de Camera Deputaților, angajații s-ar putea bucura de tichete de masă în valoare de 13 lei pentru fiecare zi lucrătoare a lunii. Oamenii cred că este o inițiativă bună, mărturisind că suma de 9,41 lei, valoarea actuală a unui bon de masă , nu este suficientă pentru a plăti un meniu zilnic.Spre deosebire de restul țărilor memebre ale Uniunii Europene, valoarea pe zi a tichetului de masă din România este printre cele mai mici din Europa, respectiv 2,13 euro. În Austria, de exemplu, valoarea tichetului de masă ajunge la 4,40 de euro, în Belgia este 7 euro, în Franţa este 10,58 euro, în Grecia, 6 euro.Proiectul de lege pentru mărirea valorii tichetului de masă a fost depus la Senat iar Camera Deputaților va lua decizia dacă valoarea va rămâne de 9,41 lei sau va crește.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe