PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A PLONJAT CU MAȘINA ÎN RÂU

A PLONJAT CU MAȘINA ÎN RÂU

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Grav accident în această dimineață în județul Ialomița. Un autoturism în care se aflau cinci persoane, doi copii și trei adulți, a căzut de pe podul care traversează râul Sărata, între localitățile Urziceni și Bărbulești. În urma impactului, doi copii și trei adulți au fost răniți, iar unul dintre adulți a fost străpuns în zona abdomenului de o țeava metalică. Un echipaj de descarcerare, două autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță și un elicopter Smurd s-au deplasat la fața locului.

Conform primelor cercetări de la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul, în vârstă de 39 de ani, nu a adaptat viteza de deplasare, a intrat pe contrasens, a acroşat bara metalică şi a căzut de pe pod în albia râului. În autoturism se aflau cinci persoane, doi adolescenţi și trei adulți. Şoferul a fost străpuns de o ţeavă de cca 80 mm în abdomen şi a rămas încarcerat. Un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat SMURD și două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat de urgență la fața locului, iar în sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru tăierea barei metalice și scoaterea bărbatului din caroseria contorsionată a autoturismului, acesta fiind preluat, în scurt timp, de elicopter. Cel de-al doilea adult și cei doi copii au fost preluați de paramedici și de autospecialele Serviciului de Ambulanță și transportați la spital. Victimele au vârste de 15, 16, respectiv 32 şi 39 de ani.

 

sursa foto: www.obiectiv.net

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe