PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ANTRENAMENTE FĂRĂ ANTRENOR

ANTRENAMENTE FĂRĂ ANTRENOR

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Doar noua jucatoare au fost prezente la antrenamentul de marti al echipei de baschet CSM Targoviste, printre care cinci junioare. Surpriza a fost ca cel care a pozat in salvatorul CSM-ului, Catalin Tanase, nu aparut la sedinta de pregatire. Nici luni, nici marti. E in concediu, obosit probabil dupa atata tevatura in jurul echipei.

Tabloul e dezolant la antrenamentele echipei care a luat 12 titluri de campioana a Romaniei. Cinci junioare, la care se adauga patru component ale CSM-ului din sezoanele trecute, fac antrenamente fara minge pe un teren de minifotbal de langa Polivalenta. Totul se petrece intr-o atmosfera apasatoare, chiar trista. Cel care urmeaza sa semneze contractul de antrenor principal, Catalin Tanase, e in concediu de cateva zile. Sursele MDI TV spun ca Tanase va intoarce abia in week-end la Targoviste, iar echipa va pleca miercuri in cantonament la Poiana Brasov doar cu secundul Volha Tamargeanu. Iata cum poza Tanase in salvatorul echipei in urma cu opt zile. Un Salvator care a ales sa stea cu burta la soare intr-un moment de criza, asa cum e cel de acum.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe