PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ARGEȘ : DOI FRAȚI DESPĂRȚIȚI DE O MOARTE CRUNTĂ

ARGEȘ : DOI FRAȚI DESPĂRȚIȚI DE O MOARTE CRUNTĂ

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Tragedie într-o familie din Argeș. Doi frați au fost implicați într-un grav accident de circulație produs pe raza localității Valea Mărului, în comuna Budeasa. Din nefericire, doar unul dintre ei a supraviețuit, celălalt a decedat pe loc. Din primele date, accidentul s-a produs după ce dubița condusă de un tânăr de 21 de ani ar fi intrat pe contrasens.

Accidentul s-a produs pe raza comunei Budeasa din Argeș, pe drumul județean 703K. La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD. Cei doi frați erau împreună în mașină când autoturismul s-a ciocnit cu o dubiță cu pâine și produse de panificație. Pentru cel mai mic dintre frați, cel care se afla la volan, impactul a fost fatal. În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipa medicală SMURD, acesta nu a putut fi salvat. Șoferul dubiței, în vârstă de 21 de ani, nu a fost rănit, dar este în stare de șoc. A ajuns și el la spital.

Cei doi frați sunt din satul Zărnești, comuna argeșeană Mălureni. O ipoteză, neconfirmată oficial, ar fi că șoferul dubiței, care venea dinspre Pitești, ar fi intrat pe contrasens. Poliția a început o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe