PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A ÎNCEPUT SEZONUL MURĂTURILOR

A ÎNCEPUT SEZONUL MURĂTURILOR

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Forfota mare in pietele agroalimentare in plin sezon al muraturilor. Gospodinele merg de la o taraba la alta in cautarea legumelor proaspete dar si a preturilor convenabile. Un borcan de muraturi va fi mai scump anul acesta din cauza cresterii preturilor, producatorii spunand ca nu a fost un an tocmai profitabil.

Se trezesc dis de dimineata si cu listele făcute merg în căutarea produselor necesare pentru prepararea celebrelor murături. Rețetele nu sunt divulgate cu ușurință de gospodine, fiecare având secretul ei. Dacă unii le preferă picante, alții pun fructe pentru o aromă deosebită.

Rafturile cămărilor se umplu rând pe rând cu tot soiulde preparate muncite de femei ore în șir în bucătărie. Deși a fost un an secetos iar prețurile nu sunt mici, unele doamne sunt convinse că gustul murăturilor pregătite de ele nu este același cu cele găsite pe rafturile magazinelor.

O rețeta reușită și simplă o putetți afla chiar de la noi.

Adevăratele gospodine sunt conștiente că murăturile făcute de ele sunt mai ieftine și mult mai bune decât cele găsite pe rafturile marilor magazine.

Pentru a vă apuca de treaba trebuie să treceți mai întâi prin piață iar dacă nu sunteți siguri de rețete, puteți întreba chiar comercianții din piață care sunt experți în pregătirea murăturilor și vă pot da cele mai bune sfaturi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe