PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOARE SOCIALE DE LA CAR ÎNVĂŢĂMÂNT

AJUTOARE SOCIALE DE LA CAR ÎNVĂŢĂMÂNT

de Mditv
42 vizualizări

Casa de Ajutor Reciproc în Învăţământ este alături de dâmboviţeni în toate momentele importante din viaţă, indiferent de vârstele pe care le au aceştia. Membrii CAR pot beneficia de ajutor de căsătorie, atunci când se hotărăsc să-şi unească destinul cu persoana iubită. Dacă ambii miri sunt înscrişi la Casa de Ajutor Reciproc, atât soţia, cât şi soţul pot primi banii de la instituţia financiară nebancară.

După o carieră îndelungată în învăţământ, dascălii sunt spijiniţi de CAR Învăţământ şi atunci când fac pasul pensionării. Când decid să se retragă din activitatea educaţională, aceştia pot primi 300 de lei.

În ceea ce priveşte latura socială, CAR Învăţământ a sprijinit în acest an şcolar şi o parte dintre copiii, de la Şcoala Specială. 181 de copii care îşi doresc să înveţe, dar nu au susţinere financiară, au primit rechizitele necesare pentru anul şcolar în curs.

Reprezentanţii CAR Învăţământ îi invită pe cei interesaţi să li se alăture în spijinul educaţional pe care îl acordă copiilor fără posibilităţi şi totodată îi invită pe membri la sediile din Târgovişte, Titu sau Găeşti să îşi ridice ajutoarele pentru căsătorie sau pentru pensionare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe