PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IULIAN VLADU, ÎN DIZGRAŢIA CONDUCERII PNL?

IULIAN VLADU, ÎN DIZGRAŢIA CONDUCERII PNL?

de Mditv
19 vizualizări

Şi pentru ca tot am vorbit de Iulian Vladu, continuam cu o decizie la cald a Biroului Permanent National PNL. Zvonurile din piata spun ca deputatul nu ar mai fi in gratiile conducerii partidului, iar trecerea lui Vladu pe locul al doilea pe lista candidatilor la Parlament confirma barfele de la colturi.

Iniţial, deputatul Iulian Vladu deschidea lista candidaţilor pentru Parlament, din partea Partidului Naţional Liberal Dâmboviţa. Pe locul al doilea era actualul preşedinte al organizaţiei judeţene, Cezar Preda. În ultima şedinţă a Biroului Permanent Naţional, însă, s-a schimbat ierarhia. Cezar Preda a trecut pe primul loc în preferinţele liberalilor pentru Parlament, iar prim-vicepreşedintele Vladu a trecut pe locul doi. Nimic anormal din punctul de vedere al lui Cezar Preda, că doar el este preşedintele, adică numărul 1 în PNL Dâmboviţa.

Puncte în plus de imagine pentru Cezar Preda, iar Iulian Vladu pare să piardă teren printre liberali. Deşi în faţa presei conducerea PNL Dâmboviţa îl laudă pe Vladu, numindu-l cel mai activ deputat, se pare că politicianul nu mai este în graţiile mai marilor din Partidul Naţional Liberal, mai ales după demisia lui Blaga.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe