PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CITITUL NU DAUNEAZA SANATATII

CITITUL NU DAUNEAZA SANATATII

de admin
15 vizualizări

Cititul cartilor ocupa locuri codase in randul preocuparilor pe care le au tinerii. Acestia sunt tot mai atrasi de facebook si mediul online in general, uitand sa rasfoiasca tipariturile clasice. Pentru a-i ajuta atat pe copii, cat si pe adulti sa redescopere lumea cartilor si lectura, facilitandu-le dezvoltarea imaginatiei si creativitatii, la initiativa UNESCO de aproximativ 17 ani se se celebreaza pe 23 aprilie Ziua Internationala a Cartii si Drepturilor de Autor.

http://www.youtube.com/watch?v=OGbPCrhPA30

Cei care mai deschid o carte sunt elevii, multi dintre ei fiind constransi de profesori si materia de la clasa.
Atunci cand vine vorba de cititul din pasiune, acolo unde a mai ramas o farama, romanele de aventura sunt pe placul unora dintre tineri. Varstnicii, in schimb, au ramas fideli literaturii si cartilor clasice, ei fiind poate si singurii care nu au fost prinsi de febra internetului.
Ziua internationala a cartii a coincis la Targoviste si cu Zilele Bibliotecii Judetene I.H. Radulescu, ocazie cu care au avut loc lansari de carte si discutii pe teme culturale.
Corina Slămnoiu
Mădălin Anca

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe