PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CANALIZAREA, UN LUX

CANALIZAREA, UN LUX

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Se descurcă fiecare cum poate! După numeroase sesizări făcute la toate instituțiile abilitate, un locuitor din cartierul Malu Roșu, din orașul dâmbovițean Fieni, declară că s-a săturat ca toată apa menajeră dar și mizeria care se scurge din curțile vecinilor săi să treacă prin grădina sa. Bărbartul susține că primarul i-a promis de ani buni că va face canalizare în zonă însă oamenii au rămas cu promisiunea.

Deși au apă curentă și gaze în cartierul Malu Roșu , locuitorii nu înțeleg de ce primarul nu vrea să construiască un sistem de canalizare. Oamenii sunt nevoiți să trăiască la fel ca în mediul rural, cu hazna în curte și apa menajeră care se scurge prin curțile vecinilor, până la gârlă.

Gheorghe a făcut numeroase sesizări către autoritățile locale în speranța că cineva îi va ajuta să trăiască într-un mod mai civilizat, având în vedere că oamenii locuiesc în oraș.

Deși investiția nu este mare, primăria Fieni nu face decât să promită locuitorilor condiții mai bune însă când vine vorba de realizarea acestora, autoritățile dau înapoi, găsind diverse motive.

Bărbatul susține că a fost și amenințat să nu mai facă atâtea sesizări pentru că va primi amenzi. Cerințele acestor cetățeni sunt absolut normale pentru condițiile de trai care ar trebui să fie ceva firesc atât în mediul rural cât și în mediul urban. Oamenii spun că trăiesc ca la țară deși locuințele lor aparțin mediului urban.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe