PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ASFALTUL, UN VIS NEÎNDEPLINIT – VIDEO!

ASFALTUL, UN VIS NEÎNDEPLINIT – VIDEO!

de Mditv
14 vizualizări

 

Bataie de joc la adresa locuitorilor cin comuna dâmbovițeană Vârfuri! Oamenii sunt nevoiti sa mearga prin noroi pentru ca ulita nici macar nu este pietruita iar de fiecare data cand ploua, devine un cosmar. Primarul le-a spus satenilor ca pentru cateva familii nu are rost sa mai asfalteze, insa oamenii, platitori de taxe si impozite sustin ca au dreptul la o viata civilizata.

Pentru a putea ieși din curte, localnicii trebuie să se echipeze cu cisme de cauciuc deoarece noroiul este mult prea adânc pe ulițele sătucului uitat de lume. Oamenilor le pare rău că această zonă deosebită a județului Dâmbovița este ignorată de către autorități și transformată într-o văgăună.

Sătenii spun că atunci când plouă le este cel mai greu deoarece nu mai pot ieși din curte. Noroiul   îi face pe mulți să vândă casele rămase moștenire de la părinți și să plece undecva mai aproape de civilizație, deși mulți fac asta cu părere de rău deoarece zona este foarte frumoasă.

Ignoranța autorităților locale îngreuneazsă viața oamenilor care și așa muncesc din zi pană în seară pentru a avea ce pune pe masă.  În afară de noroiul care a devenit deja o obișnuiță pentru ei, oameniis e mai tem și de malurile de pământ care se pot surpa pe casele lor. Deși au anunțat primăria să  facă ceva pentru a întări dealurile ce stau să se surpe, nimeni nu a luat nicio măsură în acest sens.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe